Никој не знае да објасни од каде се појавил овој автомобил

By

Бизарната сообраќајна несреќа се случила во Сингапур, а снимката која ја снимила камерата од еден автомобил се појавила на интернет.

Имено, на снимката се гледа бел автомобил кој врти десно, а наеднаш пред него од никаде се појавува друг автомобил и доаѓа до судир.

Оваа во најмала рака чудна несреќа набрзо отворила бројни расправи на социјалните мрежи, меѓутоа никој не открил што всушност се случило.

Некои тврдат дека автомобилот токму во тој момент излегол од подземна гаража, а има и такви кои сметаат дека се работи за монтажа.

Сингапурската полиција не се огласила за несреќата.

Ќе ви се допадне

AniWatch aniwatch: Watch That Time I Got Reincarnated as a Slime Episode 9

WCOStream wcostream harley quinn: Watch Black Clover Episode 76