Нова 3Д-изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

By

Во јануари во Мајами ќе биде отворена 3-Д изложба на француски импресионист Клод Моне, наречена Beyond Monet. Големи фабрички простори ќе бидат претворени во галерии, дизајнирани да ги затворат посетителите во сликите на Моне.

„Изложбата ќе биде поделена на три дела и навистина ќе се чувствувате како дел од светол и шарен свет на Клод Моне, а не како гледач. Ова ќе биде една од најголемите изложби од овој вид, бидејќи ќе покрие простор од речиси 30.000 кубни метри. Таа ќе им овозможи на посетителите буквално да стапнат во најславните слики на Моне“, вели Џастин Пакин, копродуцентот на изложбата.

Гостите ќе се движат низ подвижните слики додека дигиталните проектори ќе прикажуваат анимирани верзии на повеќе од 400 дела на Моне. Сето ова ќе биде придружено од современа музика и глас кој ги чита мислите и пишувањата на уметникот.

Ќе ви се допадне

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

High School DxD

My Hero Academia Season 2 (Dub)

watch anime Attack on Titan Season 2

anime website That Time I Got Reincarnated as a Slime

Naruto (Dub) Episode 216