Седна на трактор и го изора ликот на Ким Јонг Ун

By

Италијанскиот уметник Дарио Камбарин направи на полето со пченка, недалеку од Верона, голем портрет на севернокорејскиот лидер Ким Јонг Ун, и под него напиша „Опасност“.

Тој потрет го направил со трактор и плуг, на нивната на неговиот татко, со големина од 25.000 квадратни метри, а може да се види само од „птичја перспектива“, пренесува Тас.

Портретот е некој вид на апел во целиот свет. Гледаме постојани тензии во односите со американскиот претседател Доналд Трамп и севернокорејскиот лидер Ким Јон ун, а целиот сввет ги следи случувањата. Мојата работа претставува израз на желбата да проблемот се реши преку дипломатски пат и што побрзо“, изјави Гамберин.

Ќе ви се допадне

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

free anime online AniWatch Horimiya

AniWatch Fairy Tail (Dub)

Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway

So I'm a Spider, So What?

online anime AniWatch One Piece