Три хороскопски знаци кои ќе се заљубат во март

Три хороскопски знаци многу е веројатно дека ќе запознаат нова личност за време на ретроградниот Меркур. Годинава астролзоите предвидуваат дека Меркур ќе биде ретрограден во периодот од 17 февруари до 10 март. Ако досега не сте ја нашле сродната душа, бидете убедени дека во наредниот период, работите ќе ви појдат ода рака. Ако сте сами, не откажувајте ги состаноците. Многу е веројатно дека во наредниот период ќе запознаете посебна личност со која ќе сакате да го поминете остатокот од вашите животи.

 

Лав

За време на ретроградното движење на Меркур може да случи нешто сосема неочекувано, ако сте подготвени да се отворите. Вашиот практичен пристап кон љубовта може да ве однесе лице во лице со потенцијален романтичен партнер. Не бегајте, туку искористете ја вашата можност. Вашата мисија е да го трансформирате начинот на кој размислувате.

Девица

Романтични партнерства секогаш ви паѓаат на ум додека ретроградниот Меркур удира во центарот на љубовта на вашиот хороскопски знак. Ако сте сами, вашите романтични пориви ќе бидат многу силни и веројатно ќе бидете дополнително свесни за можностите за среќни средби. Вие сте расположени за љубов и затоа имате можност да го отворите срцето за личноста во која ќе се заљубите. Искористете ја приликата!

Шкорпија

Во последно време работите се одвиваат на пријатен, сладок и креативен начин во вашиот љубовен живот и можеби сте забележале дека меѓу вас и личноста која штотуку сте ја запознале, се појавува ново чувство. Но, не брзајте со врската и оставете ја да се развива полека. Запомнете, ретроградните мерки бараат работите да одат побавно од вообичаеното, затоа внимавајте додека уживате во потенцијалот што оваа врска може да ви го понуди.