(видео) Бебе на снимка од ултразвук им мавта на своите родители

By
На снимка од ултразвук може да се забележи бебе кое додека сè уште е во утробата на мајка си им мавта на своите родители.

dobivaj vesti na viber

Брачената двојка која пристигнала на редовен преглед не знаела дали да се радува или да биде загрижена откако докторот ја ставил жената на ултразвук.

Снимката од нивното неродено бебе веднаш стана вирална на социјалните мрежи.

 

Ќе ви се допадне