(видео) Билборд падна врз девојка

Додека шетала низ улиците во градот Фошан во Кина, девојка заработила полесни повреди на колкот и нозете откако огромна конструкција на билборд паднала врз неа.

Доколку конструкцијата на билбордот била од метал или некој друг потежок материјал, можело да има фатален резултат, но, за среќа, бил од дрво, па девојката завршила само со повреди кои не се опасни по живот.

Видете на следниот линк:

 

 

 

Scroll to Top