(Видео) Девојка загина во обид да излезе од автобус во движење во Турција

By

Осумнаесетгодишната девојка Гунај Асар загина во трагична несреќа, откако се обиде да излезе од автобус во движење. Несреќата се случила во турскиот град Гебзе на 16 јули.

Настанот бил снимен од камерата во автобусот. Возачот ја отворил вратата, иако сè уште бил во движење. Тој забавил, но не застанал целосно на местото означено на станицата.

Службите досега се без одговор за непромислениот потег на девојката. Откако паднала, девојката завршила под предното тркало на автобусот.

Ќе ви се допадне