(Видео) Го предизвикаа најголемиот колапс на раскрсница

By

На снимката објавена на следниот линк може да се забележи километарска колона возила формирана поради невниманието на возачите на раскрсницата.

Уште поголем проблем е што учесниците на ниту еден начин не се обидуваат да го решат проблемот.

Ќе ви се допадне