(Видео) Го ризикуваа животот за да го спасат старецот од станот кој гореше

By

Тројца момци го ризикуваа својот живот, за да го спасат и извлечат старецот од станот, во зградата која гореше. Димот излегуваше од неговиот стан, а старецот најде спас на балконот и чекал помош некој да го спаси.

Некои од собраните граѓани одлчија да не ги чекаат пожарникарите и веднаш реагирале. Тројца храбри момци се качија на вториот кат од соседниот стан. Потоа преку балконот го извлекоа старецот и го сместија во соседната балкон.

Ќе ви се допадне