(Видео) Ја турнала другарка си под автобус

By

Безбедносните камери во град во Полска забележале момент во кој девојка на шега ја турнала својата другарка, која завршила под тркалото на автобусот.

За среќа, избегната е трагедија и девојката минала без помали повреди од овој инцидент.

 

 

Ќе ви се допадне