(ВИДЕО) Кога топлотен бран ќе ја погоди Кина, илјадници скокаат во базен – Тогаш следи ЦУНАМИ!

Ѕвоното ќе огласи кога цунамито ќе почне, а тогаш настанува тотален хаос!

Ве нервира кога ќе отидете на базен, а таму ќе ве сочека неверојатна гужва, па нема да можете ни да пливате? Дека од полошо има полошо, докажуваат овие снимки од кинескиот базен. со интересна атракција“, вештачки бранови.

Местото е Кина, поточно забавниот парк во Фушуна, во провинцијата Лиаонинг.

Тој дел од Кина, го погоди топлотен бран со температури кој неретко достигнуваат до 40 степени, што ги натера илјадници граѓани да се туркаат во базените во водениот парк.

 

Но, оваа година сопствениците на паркот снимија една иновација – вештачки бран кој може да досегне и до три метири висина.

Кога ќе се огласи ѕвоното „вештачки цунами“ почнува, а илјадници луѓе кои се туркаат во малиот простор, така да таму игла повеќе не може да застане.

 

Уште кога ќе се вооружаат со надуени делфини и гуми, тогаш тоа испаѓа невидена турканица, во која веројтано, само Кинезите можат да уживаат.