(Видео) Крава трчаше по камионот со кој го однесоа нејзиното најмило

By

На снимката може да се види теле што било повредено и онесвестено. Луѓето го ставиле во камин за да го пренесат на место каде што може да му укажат помош.

Кравата, мајката на телето, не го остави своето најмило ни секунда. Таа целиот пат трчаше по камионот.

Многу често животните умеат да нѐ остават без текст со своите постапки и емоции. Таков е случајот и во ова видео.

Видеото проследете го на следниот линк:

 

Ќе ви се допадне