(ВИДЕО) Кучево ја изведе „I will always love you“ од Витни Хјустон – Публиката во транс

Ова куче е голем фан на славната пејачка Витни Хјустон, а погледнете како тој го изведува нејзиниот најпознат хит: „I will always love you“.

Scroll to Top