(Видео) Мислел дека ги снима последните моменти на антилопата

Камерата на пензионерот Мервин ван Вајк, кој дојде на сафари во Јужна Африка со сопругата, забележала неверојатна снимка во која главните актери се голема антилопа, позната како гну, крокодил и два нилски коња.

Холанѓанецот не ни насетил дека ќе присуствува на необичен пресврт на настаните.