(Видео) Најопасните патишта во светот

By
Тие се наоѓаат ширум светот. Од Андите преку Хималаите, па сè до Сибир. За некои тоа е туристичка атракција, а за некој ужасно секојдневие.Видеото погледнете го на следниот линк:

 

Ќе ви се допадне