(ВИДЕО) Петнаесет чувари против еден затвореник – тепачката беше неизвесна до самиот крај

By
Во еден момент затвореникот се ослободи и почна да победува!

dobivaj vesti na viber

Во затворот во Чикаго е забележана нереална сцена на тепачка меѓу 15 чувари со еден робијаш. Тоа што е уште понереално е фактот дека тепачката била неизвесна до самиот крај.

Сѐ почна со провокација на затвореникот со двајца полицајци додека тепачката не премина во масовна. Беше потребно да сите се здружат за да го совладаат затвореникот.

Тактиките биле различни, од фаќање и соборување со нога до скокање од зад грб на противникот. Затвореникот дури и се ослободи во еден момент и направи сѐ за да победи!

Полицајците си помагаа еден на друг, а во еден момент морало да употребат и солзавец.

На крајот успеаја да го соборат на земјата и со ударите во глава да го онеспособат, а многу во коментарите наведоа дека ова е проклет циркус.

Гледајте го видеото и откријте кој победи на крајот:

 

 

 

 

 

Ќе ви се допадне