Видео што ја покажува разликата меѓу богатите и сиромашните

By
Две шишиња со вода. Едно со чиста и проѕирна вода, додека другото со валкана од река.Од моментот кога ова интервју е поставено на интернет пред две години не изгуби на популарност и важност затоа што на совршен начин покажува што значи колкава е разликата меѓу богатите и сиромашните.

Видеото го прикажува момчето од богато семејство кое ужива во сите бенефити на животот и девојчето од село кое не поседува ништо.

Во центарот на случувањата се две шишиња со вода. Едно со чиста и проѕирна вода, додека другото со валкана од река.

Како тие шишиња ги споија двете судбини, погледнете во видеото:

Ќе ви се допадне