(ВИДЕО) Тагата на оваа невеста се гледа и преку превезот – ова е најтажната свадба

By

Оваа невеста е дефинитивно најтажната што ќе ја видите некогаш. 22-годишната Матиона Худоидодова од Таџикистан се омажи за 22-годишен професор, кој изгледа воодушевен од свадбата иако се гледа тага на нејзиното лице.

dobivaj vesti na viber

Всушност, нејзините родители се согласиле да му ја дадат на професорот за таа да може да продолжи да работи како медицинска сестра.

Браковите во оваа земја често се договорени.

Ќе ви се допадне