(ВИДЕО) Водителката сакаше да објасни на кој начин функционираат ураганите – Влезе во срцето на Ирма

Ова нималку не е пријатно за гледање.
Медиумската куќа АBC њуз, направи интересен прилог во кој објаснува на кој начин функционира ураганот во кој последиците можат да бидат страшни. За да го улови најдобриот начин, водителката „влезе“ во ураганот, за да гледачите јасно видат до кое ниво во однос на просечна човекчка висина, водата може да надојде.
Анимацијата е реално прикажана, па не е баш пријатна за гледачите.
За цела среќа, водителката само на одличен начин ја изврши својата задача.

dobivaj vesti na viber