И во Македонија има компании што си ги ценат вработените

By

Обложувалниците „Моцарт“ се компанија која го препознава потенцијалот на своите вработени. Освен професионалната обука во посебен тренинг-центар која е обезбедена за секој нов член на тимот, исто така, оние вработени кои брзо напредуваат и покажуваат лидерски и организациски способности добиваат можност за дооформување и брзо напредување во компанијата. Таков е и случајот со Роберто Младеновиќ,  актуелен менаџер на подрегион, кој токму поради стимулативната клима успеал брзо да ги помине сите скалила на патот кон менаџерската позиција.

Роберто и неговата сопруга Мартина, исто така вработена во Моцарт обложувалниците, велат дека за нив како едно младо семејство со две мали деца е навистина важно тоа што имаат стабилна работа и редовни приходи кои им овозможуваат да прават убави планови за иднина.

„Моцарт е дел од нашиот живот“ – вели Роберто Младеновиќ.

Искуството на Роберто погледнете го во следново видео

Ќе ви се допадне