Во мобилниот на својот сопруг нашла видео во кое ја силува додека спие

Триесет годишен Британец од Њукасел заработил девет години затвор , поради силување на својата сопруга додека спиела и сето тоа го снимил на мобилен телефон.

Жената за злоставувањето не ни знаела ниту била свесна се додека не ги нашла снимките во моблниот.

Тој над неа се иживувал и сето тоа го снимал на својот мобилен телефон.

-Само што ги видов снимките во твојот телефон како ме силуваш- рекла шената , која ги видела снимките на мобилниот, а нејзиниот спруг не се ни вратил дома, туку отишол во полиција и сам се пријавил дека си ја силувал сопругата.

Освен тоа што че служи казна затвор од 9 години, тој до крајот на неговиот живот ќе биде на листата на сексуални злоставувачи, но судот сепак може да го помилува поради добрата воља и тоа што сам се пријавил.