Елизабет направила 60 операции за да ја задоволи својата опсесија да ги има најголемите гради на светот, но вистински пекол следеше, кога силиконот почнал да и протекува од брадавиците, и тогаш се пријавила за “Botched”.

Doktore ne sluša

Нејзините силикони биле прогласени за илегални, а докторите Тери Дуброу и Пол Насиф, занемеле кога виделе во каква состојба се наоѓа.

Оваа мајка на две дена, има 47 години и по бројните операции, телото не ги прифатило добро нејзините нови гради и имплатнтите и предизвикаа опасна инфекција, стафилококм, кој подоцна предизвикал протекување од брадавиците.

Preko 60 intervencija dovelo je do ovakvog izgleda

„Мојата дојка беше светло црвена боја и оддеднаш почна да протекува. Течноста излегуваше од дупката на моето тело, кое беше со големина на паричка“, изјави Елизабет, која на операцијата потрошила преку 300.000 долари.

Iako izgledaju uznemirujuće, Elizabet se dopada veličina njenih grudi

Загрижените доктори и рекле дека течноста ќе продолжи да протекува од нејзината дојка и дека ќе направи хаос на ткивото на нејзините гради, но порно ѕвездата одби да ги отстарни затоа што ја сака големината на нејзините гради, и не сака да живее без силиконите.