Изберете ја најсочната диња

Летото е период кога сите сакаме да се разладиме со диња или лубеница, но најголемиот проблем е како да ја избереме најсочната.Еве неколку совети како да изберете сочна и блага диња:

Сочната диња сјае, има силен мирис, златна боја и мрежички на неа.

Исто така, дињата, колку е потешка, толку е посочна и побогата.

Scroll to Top