Сладок пијалок кој го топи салото во пределот на стомакот

By

За подготовка ви се потребни следните состојки:
– 2 л. вода
– 6 грејпфрути
– 1 мандарина / портокал
– ½ краставица
– неколку свежи ливчиња од нане

Начин на подготовка:

Исчистете ги овошјето и зеленчукот, испасирајте ги во садот со вода, па потоа додадете нане и мраз.

За подобар ефект оставете го напитокот два часа, а тогаш конзумирајте го во текот на целиот ден.

Ќе ви се допадне