(Видео) Уникатни рецепти за пица

By

Пицата не мора секогаш да биде тркалезна или во форма на правоаголник. Понекогаш, со само малку труд, може да направите пица во форма на перек, ѕвезда, цвет и слично. Тестото направете го според омилениот рецепт за пица, а филот изберете го според вашиот вкус.

Ќе ви се допадне