Австралијанец

Австралијанец заборавил на тикетот во задниот џеб, на крајот дознал дека е побогат за 40 милиони долари

Маж од западна Австралија освоил 40 милиони долари на лотаријата Powerball. Но, интересно во целата случка е што откако го купил тикетот, го заборавил во …

Австралијанец заборавил на тикетот во задниот џеб, на крајот дознал дека е побогат за 40 милиони долари Прочитај повеќе »

Австралиец не може да замине од Израел додека не плати 1,8 милиони фунти алиментација за неговите деца

Австралиецот Ноаму Хуперт (44), кој живее во Израел, рече дека му било забрането да патува во следните 8.000 години надвор од земјата, затоа што не …

Австралиец не може да замине од Израел додека не плати 1,8 милиони фунти алиментација за неговите деца Прочитај повеќе »

Австралиец минал 19 години во затвор за убиство кое не го извршил

Австралиецот Дејвид Истман (74) минал 19 години во затвор, за убиство кое никогаш не го направил. Дејвид во 1995 година бил осуден на доживотна казна …

Австралиец минал 19 години во затвор за убиство кое не го извршил Прочитај повеќе »

Австралијанец стана милионер откако уплатил две лото ливчиња со исти бројки

Австралијанец од Мелбурн освоил 46,6 милиони долари на лотарија, откако по грешка уплатил два тикета со исти броеви. Добитникот едниот тикет го уплатил во Сент Олбанс, а …

Австралијанец стана милионер откако уплатил две лото ливчиња со исти бројки Прочитај повеќе »

Додека ја чистел колата нашол стар лото тикет вреден милион долари

Австралијанец од Нов Јужен Велс станал милионер откако во своето возило пронашол лото тикет стар година дена. Тикетот го пронашол додека го чистел своето возило. …

Додека ја чистел колата нашол стар лото тикет вреден милион долари Прочитај повеќе »

Scroll to Top