Дуња

Ќерката Дуња најголема гордост на Марјан Коцев

Фолк-пејачот Марјан Коцев во едно скорешно интервју рекол дека ќерката Дуња е неговата најголема среќа. „Дуња е прекрасна, од мене направи подобар човек и секој ден ме …

Ќерката Дуња најголема гордост на Марјан Коцев Прочитај повеќе »

Мис Србија 2017 – Запознајте ги Јана, Ивана и Дуња

Запознајте ги српските мисици поединечно.Изборот за Мис на Србија 2017 година, ќе се одржи во вторник на 10 октомври. Ви ги претставуваме финалистките Јана Радуловиќ, …

Мис Србија 2017 – Запознајте ги Јана, Ивана и Дуња Прочитај повеќе »