фризер

(Видео) Фризери си ја избричија косата за да и дадат поддршка на жена која се лекува со хемотерапија

Реакција на тројца фризери откако дознале дека нивната клиентка ја потстрижува косата поради хемотерапија, стана хит на социјалните мрежи. Видеото има речиси 16 милиони прегледи …

(Видео) Фризери си ја избричија косата за да и дадат поддршка на жена која се лекува со хемотерапија Прочитај повеќе »

(Видео) Русин потстрижува коса со секира

Фризерот Данил Истомин од рускиот град Новосибирск стана популарен поради својот невообичаен начин на потстрижување. Тој користи секира и притоа објаснува дека тоа е едноставна метода …

(Видео) Русин потстрижува коса со секира Прочитај повеќе »

Фантомски фризер хара низ државата – Им упаѓа на жените и им ја сече косата – Но тоа не е најлошото

Овие инциденти се припишани како враќање на бандите кои се обидуваат да ги тероризираат луѓето или да предизвикаат масовна хисетрија. Фантомскиот фризер предизвикува паника и …

Фантомски фризер хара низ државата – Им упаѓа на жените и им ја сече косата – Но тоа не е најлошото Прочитај повеќе »

Scroll to Top