Најмногу

Хрватска меѓу европските земји од каде што луѓето најмногу бегаат

И покрај тоа што светската популација расте, научниците очекуваат до 2050 година на Земјата да има 10 милијарди жители, сепак постојат региони во кои бројот …

Хрватска меѓу европските земји од каде што луѓето најмногу бегаат Прочитај повеќе »

Ватикан и Кина, која поседува 30.000 тони злато, може да ги уништат САД

Неодамна медиумот „Вант чајна тајмс“ ја пренесе изјавата на аналитичарот Џин Зихоу, кој го цитира порталот „Дуовеи њуз“ со седиште во Њујорк дека Кина има …

Ватикан и Кина, која поседува 30.000 тони злато, може да ги уништат САД Прочитај повеќе »

Што е тоа што граѓаните најмногу го гуглаат за политичарите?

Какви информации граѓаните на Србија се обидуваат да дознаат за политичарите со помош на пребарувачот „Гугл“? Во времето на дигиталната ера доволно е да се …

Што е тоа што граѓаните најмногу го гуглаат за политичарите? Прочитај повеќе »

Секој 40 Србин е Јовановиќ, во Бугарија има најмногу Иванов, а кое е најчесто презиме во Македонија?

Јакуб Марин од Чешка објави истражување за најпопуларните презимиња меѓу Словените. Дали некогаш сте се запрашале кое е најпопуларното презиме меѓу Словените? Јакуб Марин од …

Секој 40 Србин е Јовановиќ, во Бугарија има најмногу Иванов, а кое е најчесто презиме во Македонија? Прочитај повеќе »

Драгана Мирковиќ откри што најмногу и сметаше во „Пинкови Ѕвездички“

Пејачката повеќе не можеме да ја гледаме на местото на жирито во натпреварувањето на телевизија „Пинк“. Драгана Мирковиќ како што стојат работите, повеќе нема да …

Драгана Мирковиќ откри што најмногу и сметаше во „Пинкови Ѕвездички“ Прочитај повеќе »

Кои автомобили најмногу се расипуваат, а кои најмалку?

Студија покрила 177 конкретни проблеми групирани во осум главни категории на возила, спроведена помеѓу октомври и декември 2016 година. Во неа учествувале 35.186 сопственици на …

Кои автомобили најмногу се расипуваат, а кои најмалку? Прочитај повеќе »

Scroll to Top