слабеење

Јадел само компири и за една година симнал 50 килограми

Ендру Флиндерс Тејлор од Мелбурн, учител и татко на две деца, пред една година одлучил да се ослободи од неговата зависност од храна. Во текот …

Јадел само компири и за една година симнал 50 килограми Прочитај повеќе »

МЕГА ТРАНСФОРМАЦИЈА: Намалила скоро 50 килограми и сега е вистинска риба на плажа!

Доколку се уште не сте се одлучиле да ги намалите килограмите и да започнете поздраво да се храните, оваа трансформација ќе ве предомисли. Намалувањето на …

МЕГА ТРАНСФОРМАЦИЈА: Намалила скоро 50 килограми и сега е вистинска риба на плажа! Прочитај повеќе »

Scroll to Top