(ФОТО) Неверојатно што успеа да направи од овошје и зеленчук

By

Полската уметничка и фотографка, Ана Токарска, ги израдува своите обожаватели, со реалистични портрети, користејќи исклучиво овошје и зеленчук.

Вели дека за серијата на овие дела и фотографии, и требале вкупно месец дена, а повеќето портрети, биле меѓу 50 и 80 сантиметри.

Ќе ви се допадне