(Галерија) Шарен сладок леб

By

Јапонката Рен веќе седум години подготвува леб на кој најмногу му се радуваат децата. Таа внатрешноста на лебот ја претвора во вистинско уметничко дело, а користи исклучиво природни состојки, какао и овошје.

 

 

Ќе ви се допадне