лук

Перките од младото лукче и празот корисни за срцето, видот, коските, кожата

Сезоната на младиот лук и празот е на прагот. Ако имате обичај да го фрлате зелениот дел, популарните репки, размислете двапати. Експертите препорачуваат тоа повеќе …

Перките од младото лукче и празот корисни за срцето, видот, коските, кожата Прочитај повеќе »

Лук за бакнување без непријатен мирис

Иако лукот е исклучително здрав поради своите антибактериски и антивирусни особини, неговиот специфичен и силен мирис е причината поради која многу луѓе го избегнуваат. Земјоделците од …

Лук за бакнување без непријатен мирис Прочитај повеќе »

Руски народен лек, кој го чисти целиот организам и спречува рак!

Овој народен лек спречува и создавање на канцерогени клетки, што е повеќе пати потврдено од научни истражувачи. Вашата најдобра опција за чистење на крнвите жили …

Руски народен лек, кој го чисти целиот организам и спречува рак! Прочитај повеќе »

Лук натопен во црвено вино, лек што може да спречи многу болести

Овој хербален лек ги комбинира корисните својства на вашиот омилен лук и црвеното вино. Добиената смеса може да спречи многу болести, ја прочистува крвта, го …

Лук натопен во црвено вино, лек што може да спречи многу болести Прочитај повеќе »

Scroll to Top