Новак Ѓоковиќ

Сопругата на Новак Ѓоковиќ го заборавила мајчиниот јазик

Врие на социјалните мрежи. Фановите на Новак Ѓоковиќ успеале да ископаат некои стари снимки од сопругата. Имено, сопругата на Ноле често е предавач на престижни …

Сопругата на Новак Ѓоковиќ го заборавила мајчиниот јазик Прочитај повеќе »

Scroll to Top